Hae meille Töihin

Työllistämme yli 40 ammattilaista Hämeenlinnassa, Tuusulassa, Siilinjärvellä, Loimaalla, Järvenpäässä ja Hattulassa. Pisimpään meillä työskennelleet ovat olleet talossa aina yrityksen perustamisesta lähtien. Haluamme työnantajana panostaa työntekijöidemme työssä viihtymiseen ja työhyvinvointiin. Työtyytyväisyyskyselymme perusteella työntekijämme suosittelevat meitä työpaikkana. 

Avoinna olevat työpaikat:

Haemme nyt Tuusulan betonituotevarastoon oma-aloitteista, joustavaa ja tarkkaavaista työntekijää. Työnkuvaan kuuluu betonielementtien varastointi & lastaus. Työssäsi huolehdit, että tuotteet varastoidaan oikeellisesti, varasto pysyy siistinä ja tuotteet lastataan aikataulun mukaisesti. Hakemallamme työntekijällä tulisi olla kokemusta vetomestarilla ja siltanosturilla työskentelystä tai ehkäpä olet aiemmin kuljettanut elementtejä työksesi. Työssä edellytetään työturvallisuuskorttia, mutta kortin voi suorittaa myös työsuhteen alkaessa. Huomioithan, että työnkuvan takia hakijan tulisi ymmärtää ja puhua suomea hyvin.

Palkka on neuvoteltavissa työkokemuksen ja osaamisen mukaan (Rakennustuoteteollisuuden TES)
Vakuutamme työntekijämme myös vapaa-ajan tapaturmavakuutuksella.
Palkkaamme työntekijän heti sopivan löydyttyä, joten lähetäthän hakemuksesi jo tänään.

Hakemukset: kati.koskenmaki-towa@jkoskenmaki.fi

Meillä ei ole tällä hetkellä avoimia työpaikkoja muissa työkohteissamme, mutta voit toimittaa avoimen hakemuksesi  sähköpostitse osoitteeseen: kati.koskenmaki-towa@jkoskenmaki.fi

Ilmoitathan hakemuksessasi, haetko työpaikkaa betonituotevarastossa Hämeenlinnassa, Loimaalla Tuusulassa tai Siilinjärvellä, kiinteistöhuolto- ja maanrakennustehtävissä Hämeenlinnassa vai Hattulassa maankaatopaikan maajätteen vastaanotossa ja jatkojalostuksessa.

Otamme yhteyttä, mikäli sinulle sopiva paikka vapautuu.