Hae meille Töihin

Työllistämme yli 40 ammattilaista Hämeenlinnassa, Tuusulassa, Siilinjärvellä, Loimaalla, Järvenpäässä ja Hattulassa. Pisimpään meillä työskennelleet ovat olleet talossa aina yrityksen perustamisesta lähtien. Haluamme työnantajana panostaa työntekijöidemme työssä viihtymiseen ja työhyvinvointiin. Työtyytyväisyyskyselymme perusteella työntekijämme suosittelevat meitä työpaikkana. 

Avoinna olevat työpaikat:

Haemme nyt Loimaan betonituotevarastoon oma-aloitteista ja tarkkaavaista työntekijää. Päivittäisessä työssäsi vastaat erilaisten elementtituotteiden varastoinnista ja lastauksesta. Trukki- ja siltanosturikokemuksesta on etua työnkuvassa. Myös kokemus seinäelementtien käsittelystä katsotaan eduksi. Työhön annetaan kuitenkin kattava perehdytys. Huomioithan, että työnkuvan takia hakijan tulisi ymmärtää ja puhua suomea hyvin.
Palkka on neuvoteltavissa työkokemuksen ja osaamisen mukaan (Rakennustuoteteollisuuden TES)
Vakuutamme työntekijämme myös vapaa-ajan tapaturmavakuutuksella.
Palkkaamme työntekijän heti sopivan löydyttyä, joten lähetäthän hakemuksesi jo tänään.


Lisätietoja työnkuvasta antaa Sami Kangas: 0400235626 

Hakemukset: kati.koskenmaki-towa@jkoskenmaki.fi

Meillä ei ole tällä hetkellä avoimia työpaikkoja muissa työkohteissamme, mutta voit toimittaa avoimen hakemuksesi  sähköpostitse osoitteeseen: kati.koskenmaki-towa@jkoskenmaki.fi

Ilmoitathan hakemuksessasi, haetko työpaikkaa betonituotevarastossa Hämeenlinnassa, Loimaalla Tuusulassa tai Siilinjärvellä, kiinteistöhuolto- ja maanrakennustehtävissä Hämeenlinnassa vai Hattulassa maankaatopaikan maajätteen vastaanotossa ja jatkojalostuksessa.

Otamme yhteyttä, mikäli sinulle sopiva paikka vapautuu.