Hae meille Töihin

Työllistämme yli 40 ammattilaista Hämeenlinnassa, Tuusulassa, Siilinjärvellä ja Hattulassa. Pisimpään meillä työskennelleet ovat olleet talossa aina yrityksen perustamisesta lähtien. Haluamme työnantajana panostaa työntekijöidemme työssä viihtymiseen ja työhyvinvointiin. Työtyytyväisyyskyselymme perusteella työntekijämme suosittelevat meitä työpaikkana. 

Avoinna olevat työpaikat:


Haemme Tuusulan toimipisteeseemme betonielementtien varastointityöhön 1-2 henkilöä. Aikaisempi kokemus varastointityöstä ja siltanostureista katsotaan eduksi.
Työ on kaksivuorotyötä ja tehdään pääosin ulkona. Tarjoamme säänmukaisen varustuksen ja hyvät työkaverit. Lakisääteisen tapaturmavakuutuksen lisäksi vakuutamme työntekijämme myös vapaa-ajan tapaturmavakuutuksella. 


Haemme betonielementtien varastointiin henkilöä myös Hämeenlinnan toimipisteeseemme. Aikaisempi kokemus varastointityöstä ja kauhakuormaajan käytöstä katsotaan eduksi.
Työ on kaksivuorotyötä ja tehdään pääosin ulkona. Tarjoamme säänmukaisen varustuksen ja mukavat työkaverit. Lakisääteisen tapaturmavakuutuksen lisäksi vakuutamme työntekijämme myös vapaa-ajan tapaturmavakuutuksella.

Täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten lähetä hakemuksesi jo tänään. Lisääthän hakemukseesi myös suosittelijan yhteystiedot. Voit toimittaa hakemuksen osoitteeseen: jkoskenmaki@jkoskenmaki.fi

Lisätietoja antaa Sami Kangas: 0400235626


Meillä ei ole tällä hetkellä avoimia työpaikkoja muissa työkohteissamme, mutta voit toimittaa avoimen hakemuksesi  sähköpostitse osoitteeseen: jkoskenmaki@jkoskenmaki.fi

Otamme yhteyttä, mikäli sinulle sopiva paikka vapautuu.