Hae meille Töihin

Työllistämme yli 40 ammattilaista Hämeenlinnassa, Tuusulassa, Siilinjärvellä ja Hattulassa. Pisimpään meillä työskennelleet ovat olleet talossa aina yrityksen perustamisesta lähtien. Haluamme työnantajana panostaa työntekijöidemme työssä viihtymiseen ja työhyvinvointiin. Työtyytyväisyyskyselymme perusteella työntekijämme suosittelevat meitä työpaikkana. 

Avoinna olevat työpaikat:


Haemme Tuusulan toimipisteeseemme betonielementtien varastointityöhön 1-2 henkilöä. Aikaisempi kokemus varastointityöstä ja siltanostureista katsotaan eduksi.
Työ on kaksivuorotyötä ja tehdään pääosin ulkona. Tarjoamme kilpailukykyisen palkan, säänmukaisen varustuksen ja rennot työkaverit. Lakisääteisen tapaturmavakuutuksen lisäksi vakuutamme työntekijämme myös vapaa-ajan tapaturmavakuutuksella ja työkykyvakuutuksella. 

Meillä voit toimia myös kevytyrittäjänä.

Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä, joten lähetä hakemuksesi jo tänään. Lisääthän hakemukseesi myös suosittelijan yhteystiedot. Voit toimittaa hakemuksen osoitteeseen: jkoskenmaki@jkoskenmaki.fi

Lisätietoja antaa Sami Kangas: 0400235626


Meillä ei ole tällä hetkellä avoimia työpaikkoja muissa työkohteissamme, mutta voit toimittaa avoimen hakemuksesi  sähköpostitse osoitteeseen: jkoskenmaki@jkoskenmaki.fi

Otamme yhteyttä, mikäli sinulle sopiva paikka vapautuu.