Hae meille Töihin

Työllistämme yli 40 ammattilaista Hämeenlinnassa, Tuusulassa, Siilinjärvellä ja Hattulassa. Pisimpään meillä työskennelleet ovat olleet talossa aina yrityksen perustamisesta lähtien. Haluamme työnantajana panostaa työntekijöidemme työssä viihtymiseen ja työhyvinvointiin. Työtyytyväisyyskyselymme perusteella työntekijämme suosittelevat meitä työpaikkana. 

Avoinna olevat työpaikat:


Hyrylän betonituotevarasto, Tuusula

Etsimme nyt täysi-ikäistä kesätyöntekijää betonituotevarastoon Tuusulaan. Työ on kaksivuorotyötä ja tehdään pääosin ulkona. Työsuhdetta on mahdollista jatkaa myös kesän jälkeen. Työssä vaaditaan oma-aloitteisuutta, tarkkuutta ja täsmällisyyttä. Edellytämme turvallisuussyistä myös hyvää suomenkielen osaamista. Vakuutamme työntekijämme lakisääteisen tapaturmavakuutuksen lisäksi myös vapaa-ajan tapaturmavakuutuksella. Tarjoamme säänmukaisen varustuksen ja rennot työkaverit. Tehtävään annetaan perehdytys. Työn aloitus sopimuksen mukaan. 

 Lisätietoja antaa:

 betonituotevaraston esimies, Sami Kangas (tavoitettavissa arkisin klo 10-14 välillä). P.0400235626


Kantolan betonituotevarasto, Hämeenlinna

Etsimme Hämeenlinnan betonituotevarastoon kokoaikaista varastointityöntekijää. Työtä tehdään kahdessa vuorossa erilaisilla työkoneilla (trukki, pyöräkuormaaja ja siltanosturi), joiden käytön osaaminen on etu, mutta ei edellytys. Työssä vaaditaan oma-aloitteisuutta, tarkkuutta ja täsmällisyyttä. Edellytämme turvallisuussyistä myös hyvää suomenkielen osaamista. 

Vakuutamme työntekijämme lakisääteisen tapaturmavakuutuksen lisäksi myös vapaa-ajan tapaturmavakuutuksella. Tarjoamme säänmukaisen varustuksen ja rennot työkaverit. Tehtävään annetaan perehdytys. Meillä on mahdollisuus työskennellä myös työllistämistuella. Työn aloitus sopimuksen mukaan.

Lisätietoja antaa:

betonituotevaraston esimies, Sami Kangas (tavoitettavissa arkisin klo 10-14 välillä). P.0400235626
Meillä ei ole tällä hetkellä avoimia työpaikkoja muissa työkohteissamme, mutta voit toimittaa avoimen hakemuksesi  sähköpostitse osoitteeseen: jkoskenmaki@jkoskenmaki.fi

Ilmoitathan hakemuksessasi, haetko työpaikkaa betonituotevarastossa Hämeenlinnassa, Tuusulassa tai Siilinjärvellä, kiinteistöhuolto- ja maanrakennustehtävissä Hämeenlinnassa vai Hattulassa maankaatopaikan maajätteen vastaanotossa ja jatkojalostuksessa.

Otamme yhteyttä, mikäli sinulle sopiva paikka vapautuu.